whatsapp

Ak Parti ilçe başkanlığından davet

SİYASET 28.02.2018 - 09:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti ilçe başkanlığından davet

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 3 Mart Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek il kongresine tüm Seydişehirlileri davet etti.
Ak Parti Konya’da 6. Olağan Konya İl Kongresi hazırlıklarında sona gelindi. Konya İl Kongresi, 3 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre için Seydişehir’de kapalı pazar yerinden saat 10.00’da otobüsler kaldırılacak. Ak Parti İl Teşkilatı’nın 6. Olağan İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “3 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Ak Parti olarak 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da teşrif edecekler. 3 Mart günü Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi’nde büyük bir coşkuyla Başbakanımızı karşılayacağız. Burada yapılacak bir mitingin arkasından da salonda 6. Olağan İl Kongremiz icra edilecek. Şimdiden tüm Seydişehirli hemşerilerimizi bu programa davet ediyorum.” dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 3 Mart Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek il kongresine tüm Seydişehirlileri davet etti.

Ak Parti Konya’da 6. Olağan Konya İl Kongresi hazırlıklarında sona gelindi. Konya İl Kongresi, 3 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre için Seydişehir’de kapalı pazar yerinden saat 10.00’da otobüsler kaldırılacak.

Ak Parti İl Teşkilatı’nın 6. Olağan İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “3 Mart Cumartesi günü saat 13.00’de Ak Parti olarak 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım da teşrif edecekler. 3 Mart günü Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi’nde büyük bir coşkuyla Başbakanımızı karşılayacağız. Burada yapılacak bir mitingin arkasından da salonda 6. Olağan İl Kongremiz icra edilecek. Şimdiden tüm Seydişehirli hemşerilerimizi bu programa davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.