whatsapp

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Seydişehir’de

SİYASET 08.06.2018 - 19:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Seydişehir’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, H Ahmet Özdemir Seydişehir ilçesinde teşkilat ve esnaf ziyaretinde bulundu.
Sorgun’u, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda partili karşıladı. Seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Sorgun, Bu ülke çok zor günler yaşandığını belirterek vatandaşların güveni ve desteğiyle hepsinin üstesinden geleceklerini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sorgun, " 15 Temmuz darbe girişiminde birli sayesinde neye uğradıklarını şaşırdılar. Vatansever insanlar ülkesine ve kutsal değerlerine sahip çıkmaya devam edecektir.’’dedi. Daha sonra ilçedeki esnafları ziyareti yapan Sorgun, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na destek istedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, H Ahmet Özdemir Seydişehir ilçesinde teşkilat ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Sorgun’u, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda partili karşıladı.

Seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Sorgun, Bu ülke çok zor günler yaşandığını belirterek vatandaşların güveni ve desteğiyle hepsinin üstesinden geleceklerini söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sorgun, " 15 Temmuz darbe girişiminde birli sayesinde neye uğradıklarını şaşırdılar. Vatansever insanlar ülkesine ve kutsal değerlerine sahip çıkmaya devam edecektir.’’dedi.

Daha sonra ilçedeki esnafları ziyareti yapan Sorgun, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.