whatsapp

AK Parti gençlik kollarından destek

SİYASET 12.02.2018 - 23:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti gençlik kollarından destek

Seydişehir Ak Parti Gençlik Kolları,Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna destek için sticker bastırıp dağıttılar.
Gençlik kolları Başkanı Mevlüt Polat, Mehmetçiğe moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için 1000 adet sticker bastırarak vatandaşlara rabalarına yapıştırılması için dağıtıklarını söyledi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat,” Kahraman Mehmetçiğimizin Suriye’nin kuzeyindeki Afrin kentinde destan yazdığı Zeytin Dalı Operasyonunda gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Şanlı Türk Ordusu’nun  herzaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Seydişehir Gençlik Kolları olarak “Sandılar Türk Uyudu, Ata Cenge Buyurdu” yazılı bin adet sticker bastırdık. Yönetimimizdeki arkadaşlarla ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımıza dağıttık. Bütün faaliyetlerimizde yanımızda olan ilçe Başkanımız Mustafa Konurer’e teşekkür ediyoruz.’’dedi.
Seydişehir Ak Parti Gençlik Kolları,Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna destek için sticker bastırıp dağıttılar.

Gençlik kolları Başkanı Mevlüt Polat, Mehmetçiğe moral ve motivasyonunu yüksek tutmak için 1000 adet sticker bastırarak vatandaşlara rabalarına yapıştırılması için dağıtıklarını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat,” Kahraman Mehmetçiğimizin Suriye’nin kuzeyindeki Afrin kentinde destan yazdığı Zeytin Dalı Operasyonunda gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Şanlı Türk Ordusu’nun  herzaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Seydişehir Gençlik Kolları olarak “Sandılar Türk Uyudu, Ata Cenge Buyurdu” yazılı bin adet sticker bastırdık. Yönetimimizdeki arkadaşlarla ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımıza dağıttık. Bütün faaliyetlerimizde yanımızda olan ilçe Başkanımız Mustafa Konurer’e teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.