whatsapp

Ak Parti Gençlik Kolları evet standı açtı

SİYASET 26.03.2017 - 09:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti Gençlik Kolları evet standı açtı

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları, 16 Nisan’da yapılacak referandum konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Evet" standı açtı.
Atatürk Caddesinde açtıkları stantta vatandaşlara yapılacak olan referandumda neden "Evet" denilmesi konusunda broşürler dağıtan gençlere, Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve parti yöneticileri de destek verdi. "Evet" standının başında açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, "Cumhur Başbakanımızın önderliğinde yürüdüğümüz bu yolda inşallah daha demokratik, daha ileri bir Türkiye için gençlik kolları olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" dedi.  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ise, Gençlik Kolları üyelerine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti. Halkın iradesi evet yönünde tecelli edecek diyen Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  "Türkiye'nin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve sivilleşmesi noktasında insanımızın çok duyarlı ve kararlı olduğunu, bu mücadeleye her kesimden insanların yoğun olarak destek verdiğini görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki hem Türkiye genelinde, hem Konya ilimizde hem de Seydişehir ilçemizde halkımızın iradesi 'Evet' yönünde tecelli edecektir" şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları, 16 Nisan’da yapılacak referandum konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla "Evet" standı açtı.

Atatürk Caddesinde açtıkları stantta vatandaşlara yapılacak olan referandumda neden "Evet" denilmesi konusunda broşürler dağıtan gençlere, Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve parti yöneticileri de destek verdi.

"Evet" standının başında açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, "Cumhur Başbakanımızın önderliğinde yürüdüğümüz bu yolda inşallah daha demokratik, daha ileri bir Türkiye için gençlik kolları olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ise, Gençlik Kolları üyelerine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Halkın iradesi evet yönünde tecelli edecek diyen Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  "Türkiye'nin özgürleşmesi, demokratikleşmesi ve sivilleşmesi noktasında insanımızın çok duyarlı ve kararlı olduğunu, bu mücadeleye her kesimden insanların yoğun olarak destek verdiğini görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki hem Türkiye genelinde, hem Konya ilimizde hem de Seydişehir ilçemizde halkımızın iradesi 'Evet' yönünde tecelli edecektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.