whatsapp

Ak Parti’den seçim yürüyüşü

SİYASET 23.06.2018 - 16:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti’den seçim yürüyüşü

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği 27. Dönem seçimi için AK Parti Seydişehir teşkilatı yürüyüş korteji düzenledi.
Seçim koordinasyon önünden başlayan yürüyüş Atatürk, Milli Egemenlik, Hürriyet caddesi ve Seyyid Harun Bulvarından seçim bürosu önünde sonlandı. Cadde ve Bulvar üzerinde yürüyen AK Partililer vatandaşları selamladı. AK Parti İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimlerinde Seydişehirli seçmenlerin oyunu sağlıkla kullanmalarını temenni etti. Yürüyüşe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, partililer ve kalabalık vatandaşlar katıldı.
24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği 27. Dönem seçimi için AK Parti Seydişehir teşkilatı yürüyüş korteji düzenledi.

Seçim koordinasyon önünden başlayan yürüyüş Atatürk, Milli Egemenlik, Hürriyet caddesi ve Seyyid Harun Bulvarından seçim bürosu önünde sonlandı.

Cadde ve Bulvar üzerinde yürüyen AK Partililer vatandaşları selamladı.

AK Parti İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimlerinde Seydişehirli seçmenlerin oyunu sağlıkla kullanmalarını temenni etti.

Yürüyüşe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, partililer ve kalabalık vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.