whatsapp

AK Parti’den Haleplilere yardım

SİYASET 21.01.2017 - 11:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti’den Haleplilere yardım

Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Teşkilatı Suriye’den tahliye edilen Haleplilere yiyecek, giyecekten oluşan bir kamyon malzemeyi gönderdi.
AK Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Görür, Halep’te yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmamak için zulüm gören insanlara bir nebze olsun yardım edebilmek adına yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi. Görür, “ Yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmayarak gençlik kollarımızla birlikte zulüm gören Halepli kardeşlerimize yardımcı olmak, yaşadıkları acıları ve sıkıntıları bir nebze olsun hafifletebilmek amacıyla, insanlık namına önemli gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşturduğumuz yardım kamyonunu yola çıkarıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak geçmişte olduğu gibi bu günde tüm mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha ortaya koymanın ve insanlığın yanında olduğumuzu göstermenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz ’’dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Teşkilatı Suriye’den tahliye edilen Haleplilere yiyecek, giyecekten oluşan bir kamyon malzemeyi gönderdi.

AK Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Görür, Halep’te yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmamak için zulüm gören insanlara bir nebze olsun yardım edebilmek adına yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Görür, “ Yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmayarak gençlik kollarımızla birlikte zulüm gören Halepli kardeşlerimize yardımcı olmak, yaşadıkları acıları ve sıkıntıları bir nebze olsun hafifletebilmek amacıyla, insanlık namına önemli gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşturduğumuz yardım kamyonunu yola çıkarıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak geçmişte olduğu gibi bu günde tüm mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha ortaya koymanın ve insanlığın yanında olduğumuzu göstermenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz ’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.