whatsapp

AK Parti’den geniş katılımlı vefa yemeği

SİYASET 11.03.2017 - 10:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti’den geniş katılımlı vefa yemeği

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeğinde partinin kuruluşundan bu yana farklı kademelerde görev yapmış olan partililer bir araya geldi.
Adile Baysal Kültür evinde düzenlenen yemekli toplantıya Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçmiş dönem İlçe Başkanları, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Referandum çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Siyaset bir bayrak yarışıdır.Bizden önce Seydişehir'de hizmet bayrağını başarılı bir şekilde taşıyan dava arkadaşlarımızdan aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara taşıma görevi, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdadır. Amacımız bizden sonra göreve gelecek arkadaşlarımıza daha da güçlü bir parti bırakmaktır.AK Partinin siyaseti hayatına başladığı günden bu güne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan tüm dava arkadaşlarıma bu güne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da konuşmasında Türkiye’nin 16 Nisan’da önemli bir Referandum seçimiyle karşı karşıya olduğunu söyleyerek başarının elde edilmesi için mutlaka çok çalışmak gerekiyor. Onun için milletimize yeni anayasa değişiklik paketinin içeriğini çok iyi anlatmalıyız. Bunun içinde tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. AK parti bugüne kadar kendi içinde birlik ve beraberliği en güzel şekilde sağlayan bir partidir. Tüm vatandaşlarımıza ulaşarak yeni sistemin ülkemize getireceği faydaları ne kadar iyi anlatırsak şu anda kararsız olan vatandaşlarımızda kararını Evet den yana kullanacaktır dedi. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’de yaptığı konuşmada AK partinin siyaseti hayatına başladığı günden bu güne kadar dava arkadaşlarımızla birlikte önemli çalışmalar yaptık. Karşılaştığımız tüm zorlularla birlikte mücadele ettik. Girdiğimiz tüm seçimlerden milletimizin teveccühüyle her zaman başarıyla çıktık. Şimdi önümüzde Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olan bir referandum seçimi var. 16 Nisan da yapılacak olan bu referandum seçimi 15 Temmuzun adeta bir rövanşı niteliğinde olacaktır. 15 Temmuz da tankların karşısında korkusuzca durarak vatanına sahip çıkan asil milletimiz bu defa 16 Nisan da sandıklara sahip çıkarak güçlü bir Evetle güçlü Türkiye’nin temellerini atacaktır dedi.  
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeğinde partinin kuruluşundan bu yana farklı kademelerde görev yapmış olan partililer bir araya geldi.

Adile Baysal Kültür evinde düzenlenen yemekli toplantıya Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçmiş dönem İlçe Başkanları, İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Referandum çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Siyaset bir bayrak yarışıdır.Bizden önce Seydişehir'de hizmet bayrağını başarılı bir şekilde taşıyan dava arkadaşlarımızdan aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara taşıma görevi, şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdadır. Amacımız bizden sonra göreve gelecek arkadaşlarımıza daha da güçlü bir parti bırakmaktır.AK Partinin siyaseti hayatına başladığı günden bu güne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan tüm dava arkadaşlarıma bu güne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da konuşmasında Türkiye’nin 16 Nisan’da önemli bir Referandum seçimiyle karşı karşıya olduğunu söyleyerek başarının elde edilmesi için mutlaka çok çalışmak gerekiyor. Onun için milletimize yeni anayasa değişiklik paketinin içeriğini çok iyi anlatmalıyız. Bunun içinde tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. AK parti bugüne kadar kendi içinde birlik ve beraberliği en güzel şekilde sağlayan bir partidir. Tüm vatandaşlarımıza ulaşarak yeni sistemin ülkemize getireceği faydaları ne kadar iyi anlatırsak şu anda kararsız olan vatandaşlarımızda kararını Evet den yana kullanacaktır dedi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’de yaptığı konuşmada AK partinin siyaseti hayatına başladığı günden bu güne kadar dava arkadaşlarımızla birlikte önemli çalışmalar yaptık. Karşılaştığımız tüm zorlularla birlikte mücadele ettik. Girdiğimiz tüm seçimlerden milletimizin teveccühüyle her zaman başarıyla çıktık. Şimdi önümüzde Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olan bir referandum seçimi var. 16 Nisan da yapılacak olan bu referandum seçimi 15 Temmuzun adeta bir rövanşı niteliğinde olacaktır. 15 Temmuz da tankların karşısında korkusuzca durarak vatanına sahip çıkan asil milletimiz bu defa 16 Nisan da sandıklara sahip çıkarak güçlü bir Evetle güçlü Türkiye’nin temellerini atacaktır dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.