whatsapp

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

SİYASET 01.12.2017 - 23:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında, daha önce kaza nedeniyle ertelenen ilçe başkanları aday adaylığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı binasında yapılan temayül yoklamasında İlçe yönetimi,  gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri, Genel merkez müfettişi Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın gözetiminde 130 delege oy kullandı. AK Parti'nin 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerine hazırlıkları devam ederken Seydişehir İlçe Başkanlığı aday adaylığı tespiti için yapılan temayül yoklamasının ileriki günlerde il yönetimi ve AK Parti genel merkezi tarafından yapılacak sayımların ardından kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi. Edinilen bilgiye göre Parti müfettişi ve Milletvekili Fevai Arslan’ın hazırlayacağı rapor Ankara Genel Merkez’e sunulduktan sonra belirlenen 3 adayın Ankara’ya çağırılarak mülakattan geçirileceği ve önümüzde ki hafta ortasında İlçe Başkanı Adayının belirleneceği öğrenildi.  Partili üyeler ise halkın sesine kulak verilmesini istedi. 
Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında, daha önce kaza nedeniyle ertelenen ilçe başkanları aday adaylığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı binasında yapılan temayül yoklamasında İlçe yönetimi,  gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri, Genel merkez müfettişi Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın gözetiminde 130 delege oy kullandı.

AK Parti'nin 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerine hazırlıkları devam ederken Seydişehir İlçe Başkanlığı aday adaylığı tespiti için yapılan temayül yoklamasının ileriki günlerde il yönetimi ve AK Parti genel merkezi tarafından yapılacak sayımların ardından kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Parti müfettişi ve Milletvekili Fevai Arslan’ın hazırlayacağı rapor Ankara Genel Merkez’e sunulduktan sonra belirlenen 3 adayın Ankara’ya çağırılarak mülakattan geçirileceği ve önümüzde ki hafta ortasında İlçe Başkanı Adayının belirleneceği öğrenildi. 

Partili üyeler ise halkın sesine kulak verilmesini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.