whatsapp

AK Parti’de engelliler mesajı

SİYASET 03.12.2016 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti’de engelliler mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Toplum olarak tüm insanlığın engelleri birlikte aşmak için üzerine düşen görevi layıkıyla yapması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanı Konurer Dünyada hiç bir insanın yarın engelli olmayacağının garantisini kimse veremez dedi. Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, bugün sağlıklı olan bir kimse yarın engelli bir bireye dönüşebilir. Bu bilinçle toplum olarak, engelli kardeşlerimizin normal bir vatandaşımızın kullanabildiği tüm imkanlardan faydalanabilme olanağını sağlama gayreti içerisinde olmalıyız.  3 Aralık Dünya Engelliler gününün bir kutlama değil, toplumların bilinçlenmesi açısından engellilerin yaşamları boyunca karşılaştıkları zorluklara dikkat çekme günü olduğunu söyleyen Konurer, toplumlarda oluşacak bu bilinç sayesinde onların yaşam şartları iyileşecek ve hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürmeleri sağlanmış olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla tüm engelli kardeşlerimizin rahat, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini temenni ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplum olarak tüm insanlığın engelleri birlikte aşmak için üzerine düşen görevi layıkıyla yapması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanı Konurer Dünyada hiç bir insanın yarın engelli olmayacağının garantisini kimse veremez dedi.

Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, bugün sağlıklı olan bir kimse yarın engelli bir bireye dönüşebilir. Bu bilinçle toplum olarak, engelli kardeşlerimizin normal bir vatandaşımızın kullanabildiği tüm imkanlardan faydalanabilme olanağını sağlama gayreti içerisinde olmalıyız. 
3 Aralık Dünya Engelliler gününün bir kutlama değil, toplumların bilinçlenmesi açısından engellilerin yaşamları boyunca karşılaştıkları zorluklara dikkat çekme günü olduğunu söyleyen Konurer, toplumlarda oluşacak bu bilinç sayesinde onların yaşam şartları iyileşecek ve hayatlarını daha kolay bir şekilde sürdürmeleri sağlanmış olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla tüm engelli kardeşlerimizin rahat, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini temenni ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.