whatsapp

Ak Parti'de aday adayları için kritik gün!

SİYASET 20.12.2018 - 01:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti'de aday adayları için kritik gün!

31 Mart Yerel Seçimlerine hızla yaklaşırken AK Parti'de heyecan artıyor bekleyiş sürüyor. AK Parti Genel Merkezi kulislerine göre adayların ilan edilmesi eli kulağında.  Yine kulislere göre aday yapılacak kişilere adaylık tebliği 21 Aralık Cuma günü yapılacak ve bu isimler 22 Aralık Cumartesi günü ise Konya Kongre Merkezi'ne davet edilecek. Burada düzenlenecek programla adaylar resmen ilan edilecek... Seydişehir’de kim aday olacak? Ankara kaynaklarından adayların cumartesi günü kesin olarak açıklanacağı belirtilirken, gözler Seydişehir kulislerine çevrildi. Seydişehir’de Mustafa Konurer, Mehmet Tutal, Hüseyin Kılınçkaya, Halil Kul ile birlikte aday adayı bulunuyor. Kulislere göre en çok konuşulan isim ise Mustafa Konurer oldu. Cumartesi günü hangi aday açıklanacak bilinmez 4 aday isminden birinin açıklanması kamuoyunda merakla bekleniyor. Kendi başlarına siyasette ve diğer alanlarda başarılı olacaklarını düşünenlerin bir kez daha yanılmadan Seydişehir’in sesine kulak vermelerinin hayırlı olacağı kanısındayım.

31 Mart Yerel Seçimlerine hızla yaklaşırken AK Parti'de heyecan artıyor bekleyiş sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi kulislerine göre adayların ilan edilmesi eli kulağında.  Yine kulislere göre aday yapılacak kişilere adaylık tebliği 21 Aralık Cuma günü yapılacak ve bu isimler 22 Aralık Cumartesi günü ise Konya Kongre Merkezi'ne davet edilecek. Burada düzenlenecek programla adaylar resmen ilan edilecek...

Seydişehir’de kim aday olacak?

Ankara kaynaklarından adayların cumartesi günü kesin olarak açıklanacağı belirtilirken, gözler Seydişehir kulislerine çevrildi.

Seydişehir’de Mustafa Konurer, Mehmet Tutal, Hüseyin Kılınçkaya, Halil Kul ile birlikte aday adayı bulunuyor. Kulislere göre en çok konuşulan isim ise Mustafa Konurer oldu.

Cumartesi günü hangi aday açıklanacak bilinmez 4 aday isminden birinin açıklanması kamuoyunda merakla bekleniyor. Kendi başlarına siyasette ve diğer alanlarda başarılı olacaklarını düşünenlerin bir kez daha yanılmadan Seydişehir’in sesine kulak vermelerinin hayırlı olacağı kanısındayım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.