whatsapp

Ak parti danışma toplantısı

SİYASET 09.10.2018 - 22:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak parti danışma toplantısı

Seydişehir AK Parti 71. İlçe Danışma toplantısı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  Toplantının ana gündemi yaklaşan yerel seçimler olurken İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Parti çalışmalarını aktararak çok çalışacaklarını ifade etti. Konurer, “  AK Parti olarak önümüzde yoğun ve önemli bir sürecin olduğunun farkındayız. Ama bu süreci omuz omuza vererek AK Parti ailemizin tüm bireyleriyle özverili bir şekilde çalışarak başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum. Ekonomik bir savaş veriyoruz. Kenetleneceğiz ve üzerimize gelen bu oyunları bozacağız.” diye konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konuşmasında Seydişehir’in 2023’e hazırlandığını ve modern kent için yoğun çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Basına kapalı bölümde; görüş, öneri ve taleplerin ardından danışma meclisi toplantısı sona erdi. Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve teşkilat mensupları katıldı.

Seydişehir AK Parti 71. İlçe Danışma toplantısı Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Toplantının ana gündemi yaklaşan yerel seçimler olurken İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Parti çalışmalarını aktararak çok çalışacaklarını ifade etti.

Konurer, “  AK Parti olarak önümüzde yoğun ve önemli bir sürecin olduğunun farkındayız. Ama bu süreci omuz omuza vererek AK Parti ailemizin tüm bireyleriyle özverili bir şekilde çalışarak başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum. Ekonomik bir savaş veriyoruz. Kenetleneceğiz ve üzerimize gelen bu oyunları bozacağız.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konuşmasında Seydişehir’in 2023’e hazırlandığını ve modern kent için yoğun çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Basına kapalı bölümde; görüş, öneri ve taleplerin ardından danışma meclisi toplantısı sona erdi.

Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.