whatsapp

Ak Parti danışma meclisi toplantısı yapıldı

SİYASET 08.08.2018 - 23:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından 70. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Mahalli İdareler seçimlerinin 2019 yılında yapılacağını anımsatan Konurer, teşkilat olarak ev, hasta ve taziye ziyaretleriyle çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Konya Milletvekili Selman Özboyacı, ülke için ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti. Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran,  İl Başkan yardımcıları, partililer katıldı. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından 70. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Mahalli İdareler seçimlerinin 2019 yılında yapılacağını anımsatan Konurer, teşkilat olarak ev, hasta ve taziye ziyaretleriyle çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Konya Milletvekili Selman Özboyacı, ülke için ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran,  İl Başkan yardımcıları, partililer katıldı.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.