whatsapp

Ak Parti danışma meclisi toplantısı yapıldı

SİYASET 27.05.2017 - 11:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Seydişehir ilçe teşkilatının 65. danışma meclisi toplantısı yapıldı.
Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, AK Parti İl Koordinatörü Uğur Erdoğan, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile partililer katıldı. Açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Konurer, kişi çıkarları için değil memleket çıkarı için çalışacaklarını ifade ederek 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını kaydetti. Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan’dan sonra Türkiye yeni sistemin faydalarını almaya başladığını söyledi. 15 Temmuz şehitleri olmasa bugün burada olmayacaklarını anımsatan Tüfekci,  " Siyasette önemli günler yaşadık. 16 Nisan Referandum seçimlerinde Konya kenetlendi rekor bir oyla evet çıkardı. Sn Cumhurbaşkanımız da partimizin başına geçti. Tek elden daha güzel işler yapıp yola devam edeceğiz.’’dedi. Ülkenin 2023 yılına hedeflenen dünyanın sayılı ve güçlü devletleri arasında yer alacağını belirten Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, ‘’ Güzel bir referandum geçirdik il ve ilçelerimiz olarak başarı çıtamızı artırdık. Bizler sizlerin sayesinde varız. Biz dediğimiz için Türkiye olmuşuz.  Tabi bu başarıda büyük katkısı bulunan özellikle ilçe teşkilatlarımızı kutluyorum. 16 Nisandan sonra milletten aldığımız güçle dış güçler döviz ve altınla oynayamadılar. Sizler sayesinde oyunu kırdık. Büyük Liderimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.’’diye konuştu.
AK Parti Seydişehir ilçe teşkilatının 65. danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, AK Parti İl Koordinatörü Uğur Erdoğan, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile partililer katıldı.

Açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Konurer, kişi çıkarları için değil memleket çıkarı için çalışacaklarını ifade ederek 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını kaydetti.

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan’dan sonra Türkiye yeni sistemin faydalarını almaya başladığını söyledi.

15 Temmuz şehitleri olmasa bugün burada olmayacaklarını anımsatan Tüfekci,  " Siyasette önemli günler yaşadık. 16 Nisan Referandum seçimlerinde Konya kenetlendi rekor bir oyla evet çıkardı. Sn Cumhurbaşkanımız da partimizin başına geçti. Tek elden daha güzel işler yapıp yola devam edeceğiz.’’dedi.

Ülkenin 2023 yılına hedeflenen dünyanın sayılı ve güçlü devletleri arasında yer alacağını belirten Konya Milletvekili H Ahmet Özdemir, ‘’ Güzel bir referandum geçirdik il ve ilçelerimiz olarak başarı çıtamızı artırdık. Bizler sizlerin sayesinde varız. Biz dediğimiz için Türkiye olmuşuz.  Tabi bu başarıda büyük katkısı bulunan özellikle ilçe teşkilatlarımızı kutluyorum. 16 Nisandan sonra milletten aldığımız güçle dış güçler döviz ve altınla oynayamadılar. Sizler sayesinde oyunu kırdık. Büyük Liderimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.