whatsapp

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

SİYASET 18.01.2017 - 10:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Seydişehir Başkanlığı tarafından düzenlenen 62. İlçe Danışma Meclisi toplantısı parti binasında yapıldı.
62. İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir teşkilatı olarak Ak Partinin gücüne güç katmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek memlekete ve millete hizmet etmek adına büyük bir özveriyle çalışan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Belediye başkanı Mehmet Tutal, ‘’Hayatı durma noktasına getiren karla mücadelede gerek ilçe merkezinde ve gerekse taşra mahallelerde mesai kavramı gözetmeksizin çalıştık. Kardan dolayı meydana gelen elektrik ve su kesintilerinin biran evvel giderilerek vatandaşların normal hayatlarına dönmeleri için Medaş ve Koski’nin yaptığı çalışmalara belediye olarak destek verdik. Ekiplerin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yaşanan olumsuzluklar zor kış şartlarına rağmen en kısa sürede giderildi’’ dedi.   İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe Koordinatörü Uğur Erdoğan’da yaptığı konuşmada meclis de ilk tur görüşmeleri tamamlanan 18 maddelik anayasa değişiklik paketi hakkında bilgiler vererek ilk tur oylamaların CHP’nin tüm engellemelerine rağmen Ak Parti ve MHP’nin desteğiyle mecliste kabul edildiğini ifade ederek şimdi sırada ikinci tur oylaması var. İkinci tur oylamada da tüm maddelerin mecliste yeterli oyu alarak geçeceğini ümit ediyoruz. İnşallah Nisan ayının başlarında yapılması planlanan referandumla birlikte son kararı millet sandıkta söyleyecektir dedi. Parti binasında yapılan toplantıya İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, İlçe başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Seydişehir Başkanlığı tarafından düzenlenen 62. İlçe Danışma Meclisi toplantısı parti binasında yapıldı.

62. İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir teşkilatı olarak Ak Partinin gücüne güç katmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek memlekete ve millete hizmet etmek adına büyük bir özveriyle çalışan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Belediye başkanı Mehmet Tutal, ‘’Hayatı durma noktasına getiren karla mücadelede gerek ilçe merkezinde ve gerekse taşra mahallelerde mesai kavramı gözetmeksizin çalıştık. Kardan dolayı meydana gelen elektrik ve su kesintilerinin biran evvel giderilerek vatandaşların normal hayatlarına dönmeleri için Medaş ve Koski’nin yaptığı çalışmalara belediye olarak destek verdik. Ekiplerin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yaşanan olumsuzluklar zor kış şartlarına rağmen en kısa sürede giderildi’’ dedi.  

İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe Koordinatörü Uğur Erdoğan’da yaptığı konuşmada meclis de ilk tur görüşmeleri tamamlanan 18 maddelik anayasa değişiklik paketi hakkında bilgiler vererek ilk tur oylamaların CHP’nin tüm engellemelerine rağmen Ak Parti ve MHP’nin desteğiyle mecliste kabul edildiğini ifade ederek şimdi sırada ikinci tur oylaması var. İkinci tur oylamada da tüm maddelerin mecliste yeterli oyu alarak geçeceğini ümit ediyoruz. İnşallah Nisan ayının başlarında yapılması planlanan referandumla birlikte son kararı millet sandıkta söyleyecektir dedi.

Parti binasında yapılan toplantıya İl yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Uğur Erdoğan, İlçe başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.