whatsapp

AK gençlikten semazen eşliğinde ilahi dinletisi

SİYASET 04.06.2018 - 12:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK gençlikten semazen eşliğinde ilahi dinletisi

Seydişehir AK Parti Gençlik kollarının düzenlediği ilahi dinletisi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.
Milli irade meydanında düzenlenen ilahi dinletisinde sanatçı Halit Alp, konser verdi.  gerçekleşen etkinlik, emekli imam Hüseyin Koca’nın Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı. Semazenlerin eşliğinde ilahi sanatçısı Halit Alp birbirinden güzel ilahileriyle davetlilerden büyük beğeni topladı.  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, sanatçı ve katılımcılara teşekkür etti. Program sonunda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal sanatçı ve semazenlere plaket verdi. Etkinlikte, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir AK Parti Gençlik kollarının düzenlediği ilahi dinletisi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.

Milli irade meydanında düzenlenen ilahi dinletisinde sanatçı Halit Alp, konser verdi. 

gerçekleşen etkinlik, emekli imam Hüseyin Koca’nın Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı. Semazenlerin eşliğinde ilahi sanatçısı Halit Alp birbirinden güzel ilahileriyle davetlilerden büyük beğeni topladı. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, sanatçı ve katılımcılara teşekkür etti.

Program sonunda AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal sanatçı ve semazenlere plaket verdi.

Etkinlikte, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.