whatsapp

Aile sağlık merkezleri yapılacak

SİYASET 16.03.2018 - 15:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aile sağlık merkezleri yapılacak

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçeye yapılması planlanan modern iki sağlık Ocağının 2018 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.
Eskiyen ve talepleri karşılayamayan sağlık ocaklarının yerine tam teşekküllü, modern bir aile sağlık merkezinin yapılacağını belirten Başkan Konurer,  Hasta ve engelli vatandaşların da kolayca girip çıkabilmelerini sağlamak amacıyla tam donanımlı olarak kısa sürede yapılacağını söyledi. İlçenin hak ettiği yatırımlarla buluşmaya devam ettiğini belirten Konurer her iki yatırımla ilgili, " 5,5 Milyon lira yatırım bedelle programa aldırdığımız sağlık yatırımlarını 2019 yılı sonunda tamamlamayı planladık.  Siyaseti insanımıza hizmet olarak gören bir anlayışın temsilcisi olarak ilçemiz adına önemli bir boşluğu dolduracak. Hazırladığımız proje kapsamında Sağlık Bakanlığı’na yaptığımız talep ve görüşmeler sonucunda, binaların yapılmasına karar verildi. Hizmet binası projesi ile halkımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasında büyük bir ihtiyaç giderilmiş olacak. Halkımıza hayırlı olsun’’dedi.
Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçeye yapılması planlanan modern iki sağlık Ocağının 2018 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Eskiyen ve talepleri karşılayamayan sağlık ocaklarının yerine tam teşekküllü, modern bir aile sağlık merkezinin yapılacağını belirten Başkan Konurer,  Hasta ve engelli vatandaşların da kolayca girip çıkabilmelerini sağlamak amacıyla tam donanımlı olarak kısa sürede yapılacağını söyledi.

İlçenin hak ettiği yatırımlarla buluşmaya devam ettiğini belirten Konurer her iki yatırımla ilgili, " 5,5 Milyon lira yatırım bedelle programa aldırdığımız sağlık yatırımlarını 2019 yılı sonunda tamamlamayı planladık.  Siyaseti insanımıza hizmet olarak gören bir anlayışın temsilcisi olarak ilçemiz adına önemli bir boşluğu dolduracak. Hazırladığımız proje kapsamında Sağlık Bakanlığı’na yaptığımız talep ve görüşmeler sonucunda, binaların yapılmasına karar verildi. Hizmet binası projesi ile halkımızın sağlık hizmetlerine ulaşmasında büyük bir ihtiyaç giderilmiş olacak. Halkımıza hayırlı olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.