whatsapp

Ağaç kesme ve boylama kursu

EĞİTİM 14.04.2018 - 13:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ağaç kesme ve boylama kursu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde "Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü Kursu" veriliyor.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, yaptığı açıklamada, kurs kapsamında 47 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi. 56 saat süren kurs sonunda belge sahibi olacak kursiyerlerin bilinçleneceğini dile getiren Dereli, şöyle konuştu: "Kurs hocaları Mehmet Yavuz ve Yüksel Mavi tarafından verilen eğitimde ağaç kesiminde güvenlik kuralları, kesim teknikleri ve standardizasyon konularına yönelik katılımcılara detaylı bilgi verilecek. Bundan sonra yapacakları orman işlerinde iş kazası ve kayıpları asgariye inecek. Bunun yanı sıra çevre konusunda bilgilenecekleri için doğal çevrenin de korunmasına katkı sağlayacaklar."
Konya’nın Seydişehir ilçesinde "Ağaç Kesme ve Boylama Operatörü Kursu" veriliyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, yaptığı açıklamada, kurs kapsamında 47 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi.
56 saat süren kurs sonunda belge sahibi olacak kursiyerlerin bilinçleneceğini dile getiren Dereli, şöyle konuştu:
"Kurs hocaları Mehmet Yavuz ve Yüksel Mavi tarafından verilen eğitimde ağaç kesiminde güvenlik kuralları, kesim teknikleri ve standardizasyon konularına yönelik katılımcılara detaylı bilgi verilecek. Bundan sonra yapacakları orman işlerinde iş kazası ve kayıpları asgariye inecek. Bunun yanı sıra çevre konusunda bilgilenecekleri için doğal çevrenin de korunmasına katkı sağlayacaklar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.