whatsapp

Ağaç dik orman olsun projesi

EĞİTİM 27.02.2020 - 12:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ağaç dik orman olsun projesi

Meram Selçuk İlkokulu öğrencileri, Ağaç Dik Orman Olsun. Hareket Et Sağlık Olsun E-Twenning projesiyle öğrencilerine TEMA işbirliğiyle ağaç dikti.    Proje hakkında bilgi veren Selçuk İlkokulu Müdürü Şener Aydoğan, proje sayesinde öğrencilerin ağaç ve orman sevgisi ve önemini kavrayacaklarını belirterek, “Meram Selçuk İlkokulu Olarak Ağaç Dik Orman Olsun Hareket Et Sağlık Olsun E-Twenning Projesine başladık. Projenin kurucu ortaklığını Ali Taşoluk İlkokulu ile birlikte yürütüyoruz. Okulumuzdan 15 öğretmen projemize katılmıştır. Türkiye'nin çeşitli illerinden ve okullarından 26 ortağımızla çalışmalarımıza başladık. Öğrencilerimiz beton yığınları arasında stresli bir yaşam sürmektedir. Doğadan, bitkilerden ve hayvanlardan uzak bir yaşam sürmektedirler. Oyun alanlarının sınırlı olması ve güvenlik nedeniyle öğrencilerimiz yeterince fiziksel aktivitede bulunmamaktadır. Bu sebeple öğrencilerimizin sosyal becerileri ve birlikte iş yapma kabiliyetleri gelişememekte ve özgüvenleri eksik kalmaktadır. Biz de bu projemiz sayesinde çocuklarımızın bu eksikliklerini bir nebze olsun gidermeye çalışacağız. Projemiz sayesinde öğrencilerimiz TEMA ya üye olarak gönüllülük faaliyetlerine başlayacaktır. Öğrencilerimiz ile birlikte TEMA işbirliği içeresinde ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz yine ormanda fiziksel aktivite için oryantiring faaliyeti gerçekleştireceklerdir. Ormanda hayvan ve bitki çeşitliliğini gözlemleme fırsatı da bulacaklardır” dedi.

Meram Selçuk İlkokulu öğrencileri, Ağaç Dik Orman Olsun. Hareket Et Sağlık Olsun E-Twenning projesiyle öğrencilerine TEMA işbirliğiyle ağaç dikti.   

Proje hakkında bilgi veren Selçuk İlkokulu Müdürü Şener Aydoğan, proje sayesinde öğrencilerin ağaç ve orman sevgisi ve önemini kavrayacaklarını belirterek, “Meram Selçuk İlkokulu Olarak Ağaç Dik Orman Olsun Hareket Et Sağlık Olsun E-Twenning Projesine başladık. Projenin kurucu ortaklığını Ali Taşoluk İlkokulu ile birlikte yürütüyoruz. Okulumuzdan 15 öğretmen projemize katılmıştır. Türkiye'nin çeşitli illerinden ve okullarından 26 ortağımızla çalışmalarımıza başladık. Öğrencilerimiz beton yığınları arasında stresli bir yaşam sürmektedir. Doğadan, bitkilerden ve hayvanlardan uzak bir yaşam sürmektedirler. Oyun alanlarının sınırlı olması ve güvenlik nedeniyle öğrencilerimiz yeterince fiziksel aktivitede bulunmamaktadır. Bu sebeple öğrencilerimizin sosyal becerileri ve birlikte iş yapma kabiliyetleri gelişememekte ve özgüvenleri eksik kalmaktadır. Biz de bu projemiz sayesinde çocuklarımızın bu eksikliklerini bir nebze olsun gidermeye çalışacağız. Projemiz sayesinde öğrencilerimiz TEMA ya üye olarak gönüllülük faaliyetlerine başlayacaktır. Öğrencilerimiz ile birlikte TEMA işbirliği içeresinde ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz yine ormanda fiziksel aktivite için oryantiring faaliyeti gerçekleştireceklerdir. Ormanda hayvan ve bitki çeşitliliğini gözlemleme fırsatı da bulacaklardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.