whatsapp

Adil cami inşaatı yardım bekliyor

SİVİL TOPLUM 25.09.2018 - 09:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Adil cami inşaatı yardım bekliyor

Seydişehir’de vatandaşların desteği ile yapılan ve yüzde 90’nı tamamlanan bin kişilik cami hayırseverlerin desteğini bekliyor. Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Değerli, Kızılcalar Mahallesindeki Adil Cami inşaatın tamamlanabilmesi için yardım beklediklerini söyledi. Asansörlü inşa edilen Caminin bir an evvel ibadete açılması için mücadele verdiklerini ifade eden Değerli, "Bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği toplam 612 metrekare camimizin yüzde 90 inşaatını tamamladık. Ancak inşaatımızın kalan kısmı için maddi anlamda sıkıntıya düştük. Şuan itibarı ile inşaatımızın iç malzemeleri, asansör ve diğer ince işleri duruyor. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Amacımız camimizin bir an evvel ibadete açılmasıdır." dedi. Değerli; konferans salonu, mutfak bölümü, 60 öğrencilik 04-6 yaş çocuk kreşi, bayan ve erkek öğrenci sınıflarının yer aldığı komple küllüye olduğunu söyledi.

Seydişehir’de vatandaşların desteği ile yapılan ve yüzde 90’nı tamamlanan bin kişilik cami hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Değerli, Kızılcalar Mahallesindeki Adil Cami inşaatın tamamlanabilmesi için yardım beklediklerini söyledi.

Asansörlü inşa edilen Caminin bir an evvel ibadete açılması için mücadele verdiklerini ifade eden Değerli, "Bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği toplam 612 metrekare camimizin yüzde 90 inşaatını tamamladık. Ancak inşaatımızın kalan kısmı için maddi anlamda sıkıntıya düştük. Şuan itibarı ile inşaatımızın iç malzemeleri, asansör ve diğer ince işleri duruyor. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Amacımız camimizin bir an evvel ibadete açılmasıdır." dedi.

Değerli; konferans salonu, mutfak bölümü, 60 öğrencilik 04-6 yaş çocuk kreşi, bayan ve erkek öğrenci sınıflarının yer aldığı komple küllüye olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.