whatsapp

ADD yönetiminden teşekkür plaketi

SİVİL TOPLUM 19.07.2019 - 00:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ADD yönetiminden teşekkür plaketi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir şubesi, eski başkan Hüseyin İriilter’e teşekkür plaketi verdi. Dernek başkanlığı döneminde başarılı çalışmalar gösterdiğini ifade eden ADD Başkan Hürriyet Demiral "Başarılı başkanlarımızdan Hüseyin İriilter, Atatürk ve cumhuriyet hassasiyeti ve duyarlılığıyla gurur duyuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ‘’dedi. Atatürk gibi bir dehanın Türk milletine nasip olmasının büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Hüseyin İriilter, ADD’nin de bunları aktarmak için kurulmuş bir dernek olduğunu belirtti. Daha sonra Başkan Hürriyet Demiral ve yönetimi, İriilteri plaket ve çiçekle onurlandırdı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Seydişehir şubesi, eski başkan Hüseyin İriilter’e teşekkür plaketi verdi.

Dernek başkanlığı döneminde başarılı çalışmalar gösterdiğini ifade eden ADD Başkan Hürriyet Demiral "Başarılı başkanlarımızdan Hüseyin İriilter, Atatürk ve cumhuriyet hassasiyeti ve duyarlılığıyla gurur duyuyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ‘’dedi.

Atatürk gibi bir dehanın Türk milletine nasip olmasının büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Hüseyin İriilter, ADD’nin de bunları aktarmak için kurulmuş bir dernek olduğunu belirtti.

Daha sonra Başkan Hürriyet Demiral ve yönetimi, İriilteri plaket ve çiçekle onurlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.