whatsapp

ADD’den Cumhurbaşkanı ve siyasi liderlere çağrı:

SİVİL TOPLUM 29.08.2020 - 16:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ADD’den Cumhurbaşkanı ve siyasi liderlere çağrı:

Atatürk’ün yaptığını yapın, mal varlığınızı Türk milletine bağışlayın;
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, İçişleri Bakanlığı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı genelgesini ‘pandeminin yasağa kılıf uydurulması’ olarak değerlendirirken, “Eğer 30 Ağustos olmasaydı, Malazgirt zaferini kutlamanın bir anlamı olmayacaktı. Ya da 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethini kutlayamayacaktık” dedi. AKP iktidarının 18 yıldır cumhuriyetin değerleri ve Atatürk ile ‘çatışma içinde’ olduğunu belirten Altınışık, siyasilere mal varlığı çağrısı yaptı: Atatürk bütün mal varlığını Türk milletine bırakmışken, buradan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın arifesinde çağrıda bulunuyorum. Başta Cumhurbaşkanı ve tüm siyasilere mal varlıklarının tümünü Türk milletine bıraksınlar. Atatürk’ün yaptığını yapabilsinler. O zaman bazı hususlar daha iyi anlaşılabilecektir. Atatürk’süz bir tarih yaratmaya çalışılıyor. Sahte ve uydurma bir tarih yaratılmaya çalışılıyor. Yunan kazansaydı diyenlere, hilafet özlemleri içindekilere pirim veriliyor.  Söz konusu cumhuriyetçiler olduğu zaman pandemi öne sürülüyor. Kaynak; Anka haber ajansı
Atatürk’ün yaptığını yapın, mal varlığınızı Türk milletine bağışlayın;

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, İçişleri Bakanlığı’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı genelgesini ‘pandeminin yasağa kılıf uydurulması’ olarak değerlendirirken, “Eğer 30 Ağustos olmasaydı, Malazgirt zaferini kutlamanın bir anlamı olmayacaktı. Ya da 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethini kutlayamayacaktık” dedi. AKP iktidarının 18 yıldır cumhuriyetin değerleri ve Atatürk ile ‘çatışma içinde’ olduğunu belirten Altınışık, siyasilere mal varlığı çağrısı yaptı:

Atatürk bütün mal varlığını Türk milletine bırakmışken, buradan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın arifesinde çağrıda bulunuyorum. Başta Cumhurbaşkanı ve tüm siyasilere mal varlıklarının tümünü Türk milletine bıraksınlar. Atatürk’ün yaptığını yapabilsinler. O zaman bazı hususlar daha iyi anlaşılabilecektir.

Atatürk’süz bir tarih yaratmaya çalışılıyor. Sahte ve uydurma bir tarih yaratılmaya çalışılıyor. Yunan kazansaydı diyenlere, hilafet özlemleri içindekilere pirim veriliyor.  Söz konusu cumhuriyetçiler olduğu zaman pandemi öne sürülüyor.

Kaynak; Anka haber ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.