whatsapp

ADD çok amaçlı salon açtı

SİVİL TOPLUM 04.11.2017 - 22:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ADD çok amaçlı salon açtı

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Rüştü Ergen çarşısındaki çok amaçlı salonu hizmete açtı.
Açılışa Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık,  Trakya bölge sorumlusu Melek Esmer, Karaman Şube Başkanı Ülkan Şanlıtürk, ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP Seydişehir İlçe başkanı Yunus Uysal    ve çok sayıda  davetli   katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından  yapılan protokol konuşmaları ile  açılan  80 metre kare olan salon hizmete girdi. Genel kurullar, geniş katılımlı danışma toplantılar, seminerler ve çeşitli kurslar düzenlemeye uygun olan salonda şimdiden ilk etkinlik olarak Ege yöresi halk oyunları kursu verileceği öğrenildi.
Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği Rüştü Ergen çarşısındaki çok amaçlı salonu hizmete açtı.

Açılışa Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık,  Trakya bölge sorumlusu Melek Esmer, Karaman Şube Başkanı Ülkan Şanlıtürk, ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, CHP Seydişehir İlçe başkanı Yunus Uysal    ve çok sayıda  davetli   katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından  yapılan protokol konuşmaları ile  açılan  80 metre kare olan salon hizmete girdi.

Genel kurullar, geniş katılımlı danışma toplantılar, seminerler ve çeşitli kurslar düzenlemeye uygun olan salonda şimdiden ilk etkinlik olarak Ege yöresi halk oyunları kursu verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.