whatsapp

ADD anıtkabire 44 genci gönderdi

SİVİL TOPLUM 23.04.2019 - 21:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ADD anıtkabire 44 genci gönderdi

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi kırk dört genci Anıtkabir’e gönderdi. Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi: Geleceğimiz olan gençliğe önem veriyoruz.  Ulusal bilincinin gelişmesinin çok önemlidir ve bu bilinci geliştirmenin en önemli yollarından birinin de gezilerdir. Programda Anıtkabir, 1. Ve 2. Meclis ve yakın tarihe ışık tutan bazı yerler var. Özellikle ulusal günlerde bu tip gezileri gelenekselleştirmek ve bayanlara özel geziler gerçekleştirmek istiyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi kırk dört genci Anıtkabir’e gönderdi. Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Geleceğimiz olan gençliğe önem veriyoruz.  Ulusal bilincinin gelişmesinin çok önemlidir ve bu bilinci geliştirmenin en önemli yollarından birinin de gezilerdir. Programda Anıtkabir, 1. Ve 2. Meclis ve yakın tarihe ışık tutan bazı yerler var.

Özellikle ulusal günlerde bu tip gezileri gelenekselleştirmek ve bayanlara özel geziler gerçekleştirmek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.