whatsapp

Abdulkadir Çat’a yoğun ilgi

SİYASET 11.02.2019 - 12:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Abdulkadir Çat’a yoğun ilgi

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürerek halkla buluşmaya devam eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberinde AK Parti eski ilçe başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan, eski ve yeni belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun’dan oluşan kalabalık bir heyetle birlikte Akçalar, Ketenli, Kesecik, Taraşcı, Yaylacık, Dikilitaş, İncesu ve Bostandere mahallesini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Bağımsız Abdulkadir Çat,  ‘’Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir hizmeti vadetmedik. Vadettiğimiz tüm hizmetlerimizin hepsini de şehrimize kazandırarak halkımızın hizmetine sunduk. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek siz değerli halkımızdan 31 Mart’ta yeniden yetki istiyorum. Mahallelerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyorum. Allah’ın izniyle bunlar halledilemeyecek sıkıntılar değildir. Bizler birbirimize inandığımız ve güvendiğimiz müddetçe üstesinden gelinemeyecek bir sorun yoktur. Siz değerli halkımızdan şahsıma ve ekibime sonuna kadar güvenmenizi istiyorum. Seçim yarışının sonunda sizlerin teveccühü ile sandıktan zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Her zaman sadece Cenab-ı Hakk’ın ve halkın gücüne inanan bir kardeşiniz olarak 31 Mart akşamı Cenab-ı Hak inşallah nasip edecek, halkımız da tercih edecek ve bunun sonucunda birlikte başardığımız güzel bir sonuç ortaya çıkmış olacak’’ dedi. 

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürerek halkla buluşmaya devam eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat beraberinde AK Parti eski ilçe başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan, eski ve yeni belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun’dan oluşan kalabalık bir heyetle birlikte Akçalar, Ketenli, Kesecik, Taraşcı, Yaylacık, Dikilitaş, İncesu ve Bostandere mahallesini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Bağımsız Abdulkadir Çat,  ‘’Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir hizmeti vadetmedik. Vadettiğimiz tüm hizmetlerimizin hepsini de şehrimize kazandırarak halkımızın hizmetine sunduk. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek siz değerli halkımızdan 31 Mart’ta yeniden yetki istiyorum. Mahallelerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyorum. Allah’ın izniyle bunlar halledilemeyecek sıkıntılar değildir. Bizler birbirimize inandığımız ve güvendiğimiz müddetçe üstesinden gelinemeyecek bir sorun yoktur. Siz değerli halkımızdan şahsıma ve ekibime sonuna kadar güvenmenizi istiyorum. Seçim yarışının sonunda sizlerin teveccühü ile sandıktan zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Her zaman sadece Cenab-ı Hakk’ın ve halkın gücüne inanan bir kardeşiniz olarak 31 Mart akşamı Cenab-ı Hak inşallah nasip edecek, halkımız da tercih edecek ve bunun sonucunda birlikte başardığımız güzel bir sonuç ortaya çıkmış olacak’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.