whatsapp

Ilıca meslek kariyer günlerini tamamladı

EĞİTİM 16.03.2018 - 08:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ilıca meslek kariyer günlerini tamamladı

Ilıca mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kariyer günlerini tamamladı
Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada; ''Herkes mesleğinde ve hayatında, birçok karanlık yoldan geçmek mecburiyetindedir; ancak bu yolları elinde bir ışık olmadan geçmeye çalışmaktansa, başkalarının tecrübe ve meşalesinden istifade ederek yürümek daha kolay ve karlı değil midir?'' Bu amaçla biz de Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzdaki Alanlarımızla ilişkili, okulumuza Öğretim Üyesi Dr. Yusuf Uzun, Avukat Osman Kerpiç ve okulumuz mezunu Mali Müşavir Kadriye Köse'yi, 12.sınıf öğrencilerimizle kariyer günlerinde buluşturarak tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Okul Müdürü Murat Koçak, Kariyer günleri katılan katılımcılara teşekkür etti.
Ilıca mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kariyer günlerini tamamladı

Okul Müdürü Murat Koçak yaptığı açıklamada; ''Herkes mesleğinde ve hayatında, birçok karanlık yoldan geçmek mecburiyetindedir; ancak bu yolları elinde bir ışık olmadan geçmeye çalışmaktansa, başkalarının tecrübe ve meşalesinden istifade ederek yürümek daha kolay ve karlı değil midir?'' Bu amaçla biz de Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzdaki Alanlarımızla ilişkili, okulumuza Öğretim Üyesi Dr. Yusuf Uzun, Avukat Osman Kerpiç ve okulumuz mezunu Mali Müşavir Kadriye Köse'yi, 12.sınıf öğrencilerimizle kariyer günlerinde buluşturarak tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır.

Okul Müdürü Murat Koçak, Kariyer günleri katılan katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.