whatsapp

SİVİL TOPLUM 03.03.2019 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya’da Kurulu bulunan Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, “ Gün Birlik olma günü, Gün Ketenlilerin Günü olsun “ sloganıyla birlik ve beraberlik çağrısına, Konya’dan, Seydişehir’den ve Ketenli Mahallesinden Eski Belde Belediye Başkanları, Eski Dernek Başkanları, Ketenli’li Muhtar ve Muhtar adayları, çok sayıda  hemşerilerinin katıldığını söyledi. Başkan Mehmet Kacaroğlu, derneğin Faliyetlerini şöyle anlattı; ‘’ 2019 yılı içinden Minimum 30 Adet Öğrenci Kardeşimize Burs vereceğiz, bunun için Valilikten alınan özel izin le esnaflara dağıtılmak üzere yardım kumbarası bastırıldı. İstiklal Mahallesi, Çataltömek Mahallesi, Kumköprü Mahallesi ve Yaylapınar Mahallesi Muhtar Adaylarından da destek istendi.’’

Konya’da Kurulu bulunan Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya geldi.

Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, “ Gün Birlik olma günü, Gün Ketenlilerin Günü olsun “ sloganıyla birlik ve beraberlik çağrısına, Konya’dan, Seydişehir’den ve Ketenli Mahallesinden Eski Belde Belediye Başkanları, Eski Dernek Başkanları, Ketenli’li Muhtar ve Muhtar adayları, çok sayıda  hemşerilerinin katıldığını söyledi.
Başkan Mehmet Kacaroğlu, derneğin Faliyetlerini şöyle anlattı; ‘’ 2019 yılı içinden Minimum 30 Adet Öğrenci Kardeşimize Burs vereceğiz, bunun için Valilikten alınan özel izin le esnaflara dağıtılmak üzere yardım kumbarası bastırıldı. İstiklal Mahallesi, Çataltömek Mahallesi, Kumköprü Mahallesi ve Yaylapınar Mahallesi Muhtar Adaylarından da destek istendi.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.